Thuis in de psychiatrie

Thuis in de psychiatrie

Vrienden van BuurtzorgT

De Stichting Vrienden van BuurtzorgT zet zich in om wensen, ideeën, mooie extra’s, acties en projecten die bijdragen aan het geestelijk welzijn van cliënten en oud cliënten te ondersteunen en financieren.

Voor wie is Vrienden van BuurtzorgT?

In principe kan iedereen (cliënt, oud-cliënt, naasten, medewerker) een aanvraag doen bij Stichting Vrienden van BuurtzorgT voor financiële ondersteuning van een project, een wens of behoefte heeft waarin hij, zij, hen (financieel) niet in kan voorzien. En waar geen reguliere voorziening voor beschikbaar is.

Hoe doe ik een aanvraag bij Vrienden van BuurtzorgT?

Een financiële bijdrage van Stichting Vrienden van BuurtzorgT vraag je aan door het aanvraagformulier compleet in te vullen en te versturen. Maar lees eerst even verder, het is namelijk belangrijk dat je een goede omschrijving van je aanvraag instuurt.

Wat gebeurt er nadat mijn aanvraag verstuurd is?

Het bestuur van Stichting Vrienden van BuurtzorgT vergadert vier keer per jaar en voorts zo vaak als het bestuur dit nodig acht. De bestuursleden beoordelen dan de binnengekomen aanvragen. Als het bestuur besluit dat jouw initiatief een bijdrage ontvangt, dan krijg je hierover z.s.m. bericht.

Vragen?

Heb je nog vragen over het doen van een aanvraag?
Mail naar: vriendenvanbuurtzorgt@buurtzorgt.nl

Adresgegevens

Vrienden van BuurtzorgT

Randstad 21 – 09 EF
1314 BD Almere
vriendenvanbuurtzorgt@buurtzorgt.nl

Stichting Vrienden van BuurtzorgT staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 91223784 (RSIN:865586123)

Het bestuur van Stichting Vrienden van BuurtzorgT

Voorzitter (vacature)

Heb je interesse in de functie van voorzitter voor de Stichting Vrienden van BuurtzorgT, neem dan contact op via vriendenvanbuurtzorgt@buurtzorgt.nl

Jos Kuin (penningmeester)

Volgt.

Jasmijn Huussen (secretaris)

Ik ben Jasmijn Huussen, 45 jaar en woonachtig in Almere. Getrouwd met Marcel en moeder van een dochter en zoon. Ik heb na mijn opleiding Sociaal pedagogische hulpverlening in verschillende zorgsectoren gewerkt. De SGGZ is mij niet onbekend en in 2019 ben ik met veel plezier gaan werken bij BuurtzorgT als projectcoördinator. Het lijkt mij leuk om met Rianne en Jos van Stichting Vrienden van BuurtzorgT samen te werken en op deze manier veel mensen te kunnen helpen.

Rianne Kok (bestuurslid)

Ik ben Rianne Kok. 46 jaar en woonachtig in Meppel. Getrouwd met Vincent en moeder van 3 kinderen. Twee dochters en een zoon. Ik ben als cliënt in aanraking gekomen met BuurtzorgT, een prettige ervaring. Zelfs zo dat ik in 2018 heb besloten om een hardloop- en wandeltocht te gaan uitvoeren van Meppel naar Parijs om geld op te halen voor mijn behandelaar zodat zij dit goed kon besteden om mensen zoals ik te helpen. Uiteindelijk is een gedeelte terechtgekomen bij Vrienden van BuurtzorgT. Ik hoop dat we op deze manier veel mensen kunnen helpen om hun geestelijke welzijn te verbeteren.